Kopie Horloges Omega De Ville Co-Axial 4533.31.00 38.7 MM

Blauw is het nieuwe zwart. Dat was iets wat we dit jaar veel hebben gehoord op de SIHH en Baselworld. Veel horlogemerken introduceren horloges met een blauwe wijzerplaat en wij bij Monochrome houden er wel van. IWC daarentegen introduceert een jaarlijkse limited edition met een BLAUWE draaischijf die is gewijd aan een goed doel, zoals deze. Nu introduceert Kopie Horloges Omega De Ville ook een horloge met een opvallende blauwe wijzerplaat en toegewijd aan een goed doel. De Omega DeVille Hour Vision Blue is gewijd aan 's werelds enige vliegende oogziekenhuis, Orbis genaamd.

Omega heeft er twee gekozen om twee blauwe dialerversie van de Constellation en de DeVille Hour Vision te lanceren waarop we ons hier vandaag zullen concentreren. Toen de DeVille Hour Vision in 2007 werd geïntroduceerd, was het HET horloge dat Omega's Co-Axial kaliber 8500/8501 introduceerde. Het was het eerste kaliber met het nieuwe coaxiale echappement en deze bewegingen werden volledig in eigen beheer gemaakt. De goedkoop Omega DeVille Hour Vision heeft een unieke behuizing met een 360 ° doorzichtige behuizing die is geplaatst in een robuuste buitenbehuizing van 41 mm roestvrij staal.

Inside ticks Kopie Horloges Omega De Ville Co-Axial 4533.31.00 38.7 MM Co-Axial kaliber 8500, een zelfoprollende beweging die een officieel gecertificeerde chronometer is. Wat we zo leuk vinden, naast de grote beweging met coaxiaal echappement, de kast met saffierring in de kast, en de link naar het Orbis-programma, is de zongeborstelde blauwe wijzerplaat. Hoovering over die wijzerplaat zijn 18K wit goud gefacetteerde uren, minuten en seconden handen. Het datumvenster is om 3 uur.

Maar wacht even ... er is ook een versie met datum- en maandweergave! En voor de duidelijkheid, die versie heeft ook de woorden "jaarlijkse kalender" gedrukt op de wijzerplaat.

De jaarlijkse kalendereditie van het horloge wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe Co-Axial-kaliber 8601 van de perfect Omega. De datum hoeft slechts één keer per jaar, op 1 maart, handmatig te worden aangepast. Beide versies hebben een zwarte kalenderdiskette met een wit lettertype, voor de datum en / of de maand.

De De Ville Hour Vision Blue en de nieuwe Hour Vision Blue-jaarkalender zijn gemaakt om mensen bewust te maken van het levensveranderende werk van een opmerkelijke organisatie, Orbis genaamd. Orbis International is een non-profitorganisatie die strijdt tegen vermijdbare blindheid en oogziekten. Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze horloges wordt geschonken aan Orbis ter ondersteuning van het Flying Eye Hospital, dat hoogwaardige oogzorg levert aan enkele van 's werelds meest afgelegen en ontwikkelende regio's.

kopie Omega produceerde ook een film met Orbis, genaamd Through Their Eyes. Het documenteert het bezoek van Daniel Craig aan het Flying Eye Hospital toen het in Mongolië was en beschrijft op rollenswaardigheden het Orbis-team dat jonge patiënten behandelt en de levens van gezinnen voor altijd verandert. Hier is die film, maar zorg ervoor dat je achterover leunt. Het is 26:30 minuten en elke minuut waard.more link